Privatumo politika

Privatumo politikos tikslas

Šios Privatumo politikos paskirtis yra aiškiai išdėstyti, kaip grazioji-skiaute.lt tvarko jūsų Asmens duomenis, kaip siekiame juos saugoti, apie jūsų turimas teises ir galimybes kontroliuoti savo Asmens duomenis ir saugoti savo privatumą.

Ką reiškia Asmens duomenys ir kiti vartojami terminai?

„Asmens duomenys“ – tai bet kokia su jumis susijusi ir jus asmeniškai atpažinti leidžianti informacija.

Kaip ir kokius Asmens duomenis mes renkame?

  • Užsakant prekes turite mums pateikti Asmens duomenis, kad galėtume įvykdyti jūsų užsakymą: el. pašto adresas, vardas, pavardė, adresas, telefono numeris.
  • Taip pat galima užsiregistruoti, kad kiekvieną kartą, ką nors įsigyjant, nereikėtų vis įvedinėti informacijos, kur pristatyti prekes. Užsiregistravus saugumo pirkimo istorija.
  • Google Analytics paslauga renka nuasmenintus duomenis apie tai kaip naudojama svetainė.

Kaip mes naudojame jūsų Asmens duomenis?

Vykdyti jūsų užsakymą. Jūsų Asmens duomenis naudosime siųsdami jums įsigytas prekes ir norėdami susisiekti dėl užsakymo vykdymo eigos el. paštu, telefonu ar kitomis priemonėmis. Taip pat perduosime jūsų Asmens duomenis prekes pristatančiai firmai bei sandėliui, kad jūsų užsakymas būtų išsiųstas ir pristatytas jūsų nurodytu adresu.

Teikti pagalbą klientams. Jei susisieksite su mumis el. paštu ar telefonu, mes tvarkysime jūsų Asmens duomenis, įskaitant informaciją apie užsakymą bei istoriją, siekdami atsakyti į užklausą ir suteikti jums geriausią koks įmanomas aptarnavimą.

Ar jūs perduodate mano Asmens duomenis kitiems?

Asmeniniai duomenys gali būti perduoti partneriams (įmonėms suteikiančioms trečiųjų šalių paslaugas). Asmeniniai duomenys perduodami tik tokia apimtimi, kuri reikalinga atlikti darbus.

Asmeniniai duomenys neperduodami trečiosioms šalims (šalys, kurios neįeina į ES ir/arba EEZ), išskyrus atvejus, kai užtikrinamos tinkamos apsaugos priemonės pagal taikytinus teisės aktus.

Kaip mes apsaugome jūsų Asmeninius duomenis?

Grazioji-skiaute.lt deda dideles pastangas įgyvendinama tinkamas technines ir organizacines apsaugos priemones, kad apsaugotų duomenis nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo.

Kokių aš turiu teisių?

  • Galite reikalauti Privatumo politikoje išdėstytų teisių įgyvendinimo be jokių išlaidų.
  • Jei turite savo registruotą paskyrą, prisijungę galite matyti savo Asmens duomenis. O jei neturite paskyros, galite gauti prieigą prie visų savo Asmens duomenų parašę mums el. paštu – atsiųsime duomenų kopiją.
  • Galite paprašyti pataisyti jūsų Asmeninius duomenis ar juos ištrinti, parašę mums el. laišką.

Kiek laiko jūs laikysite mano Asmens duomenis?

Jūsų Asmeninius duomenis laikysime tiek laiko, kiek to reikia pagal teisinius reikalavimus arba tol, kol turime jūsų sutikimą. Tačiau jūs galite bet kada pareikalauti prieigos prie savo Asmens duomenų arba ištrinti Asmens duomenis.

Ar galiu gauti išsamesnės informacijos?

Siųsti su Asmens duomenimis susijusias užklausas galite el. paštu skiautele@gmail.com. Iškilus bet kokiems neaiškumams ar pageidaujant pateikti skundą, bet kada galite susisiekti su Valstybine duomenų apsaugos inspekcija.

Šios politikos pakeitimai

Grazioji-skiaute.lt turi teisę atnaujinti privatumo politiką.

Slapukų naudojimas

Kas yra slapukas?

Slapukai – tai mažos apimties tekstiniai failai, kurie įkeliami į Jūsų kompiuterį ar mobilųjį telefoną, kai apsilankote svetainėje. Po kiekvieno vėlesnio apsilankymo šie failai grąžinami į svetainę, kuri juos atpažįsta.

grazioji-skiaute.lt naudojami slapukai

  • Naudojami slapukai, kurie įgalina svetainę jus atpažinti ir prisiminti kai vėl grįžtate į svetainę.
  • Naudojami Google Analytics paslaugos slapukai, kurie leidžia rinkti nuasmenintus duomenis apie tai kaip naudojama svetainė.
  • Kai kuriuose svetainės puslapiuose yra patalpinti video iš youtube.com, facebook.com ir lrt.lt, Šios trečios šalys gali jus taip pat atpažinti kai lankotės šioje svetainėje arba žiūrite video. Kaip užblokuoti trečiųjų šalių slapukus skaitykite žemiau.

Kaip pakeisti slapukų nustatymus?

Pasirinkti priimamus slapukus ar atsisakyti tam tikrų slapukų galite bet kada pakeitę savo naršyklės nustatymus.

Kiekviena naršyklė turi skirtingą nustatymų pritaikymo metodą. Jeigu reikia, pasinaudokite savo naršyklės žinyno funkcija, kad tinkamai pasirinktumėte nustatymus.